Gerechtenfolder

(scroll naar beneden en bekijk onze folder van aperitiefhapjes tot dessert)

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van tikfouten bij het opmaken van de website.
Bij twijfel  zijn prijzen  bindend na mail bevestiging
APERITIEFHAPJES.
• assortiment warme hapjes € 0.70/st.
Traditie: Mini-Bouchee kip
mini bouchee vis
mini-pizza
zalmhapje
mini kaashapje
kip-curry hapje
champpignonhapje
mini-wortsenbroodje
Special: Bruchetta's assortiment 0.90 €/st
Mini gratin: kip scampi kabeljauw 1.15 €/st
• kip apero’s (9 stuks) € 3.15
• aperitiefproevertjes (vanaf 4 stuks per soort) € 1.25/st.
vanaf 40 stuks assortiment € 1.15 /st
glaasje met: duo zalm. krab  vanaf 20 st.
garnaal tomaat. scampi. hamsmos. Spaanse ham
en meloen. wildpastei en uienconfit. seizoenspaté.
glaasje vegetarisch.bagel met zalm-kruidenkaas peperkoekpraline met foie gras
•TAPAS SCHOTEL (vanaf 4 personen):
als aperitiefbegeleiding (±200 gr./pp) € 9.50/pp.
als hoofdschotel (±300 gr./pp) € 12.50/pp.
olijven – zongedroogde tomaatjes – ansjovis – Spaanse kaas met Spaanse
ham – 2 glaasjes met een slaatje volgens seizoen. tapassalami met noten
en met kaas -rilette- – Baliebrugse lange – Jachthoornstronk – 2 soorten kaasblokjes – boerenham – fruit en groenten – garnering volgens seizoen
Tapas buffet Tapas buffet[/caption]
soepen:
• tomatenroomsoep met balletjes € 1.65/pp.
• aspergeroomsoep – groene aspergesoep € 1.65/pp.
• tomatenroomsoep – broccoliroomsoep – € 1.45/pp.
• noordzeegarnalensoep €1.95/pp.
• boschampignonsoep €1.70/pp.
• soepbroodjes € 0.40/pp.
Koude voorgerechten (altijd met groentengarnering)
*carpaccio van het witblauw rund € 6.50/pp
• wildpastei of seizoenspaté met cruditeiten. uienconfituur € 6.40/pp.
• gandaham met zuiderse meloen. porto €6.40/pp.
• garnalencocktail € 6.90/pp.
• gerookte zalmfilet / heilbot met toast € 7.40/pp.
Warme voorgerechten (saus inbegr. klaar om op te warmen)
• bouchée à la reine (met kip) + extra vol au vent € 3.50/pp.
• visschelp gratin € 3.75 / st.
• bouchée met vis € 3.90 / st.
• vispannetje met preiroomsausje € 7.20/pp
NIEUW NIEUW..
Cordon bleu van kabeljauwfilet gerookte zalm Flandrienkaas pesto in gerookt Brasvarkenspek 9.50 €/p
• op vel gebakken zalm met witte wijnsaus € 7.90/pp.
• scampi’s “De Jachthoorn” (5 stuks) €7.40/pp.
• Zeebrugse tongrolletjes (3 stuks) € 6.75/pp.
• garnaalkroket met grijze garnalen €2.00 / st.
• kaaskroket €1.25 / st.
Warme hoofdgerechten (vanaf 2 pers. klaar om op te warmen)
Vlees en Gevogelte (SAUS INBEGREPEN)
Hutsepot met worst rib varkensgebraad buikspek 9.50 €/p all- inn
Ribbetjes (3 stuks) met warme en koude sausjes en 4 vers groentjes 9.50 €/p all -inn
1/2 Kip aan t spit met warme en koude sausjes en 4 vers groentjes 8;50 all-inn
•  BRASVARKEN beenhesp met jachtsaus € 6.95/pp.
• BRASVARKEN varkenshaasje met portosaus € 8.40/pp.
• BRASVARKEN filetgebraad met eekhoorntjesbroodsaus € 7.40/pp.
• orloffgebraad ( BRASVARKEN)met archiducsaus € 8.40/pp.
• ardeens of gemarineerd BRASVARKENgebraad met witte wijnsaus € 7.90/pp.
• rundstong in tomatensaus € 8.20/pp.
• kalkoenfilet met archiduc- of roze pepersaus € 6.90/pp.
• eendenfilet (maigret) in sinaasappelsaus € 9.50/pp.
• parelhoenfilet of 1/2 parelhoen met Grand Marniersaus €10.50/pp.
• gevulde kalkoen  of gevulde kalkoenfilet € 7.90 €/pp
• * kalkoenpavetje of kalkoenhammetje €7.90 /pp
WILD (enkel tijdens het wildseizoen)
• jonge fazantfilet met veenbessensaus € 10.80/pp.
• filet van jonge hert met jachtsaus € 17.60/pp.
• filet van jong wild varken met eekhoorntjesbroodsaus € 12.90/pp.
• 1/2 fazant op zijn geheel met veenbessensaus € 14.90/pp.
sausjes inbegrepen bij hoofdgerecht VLEES OF WILD
te kiezen uit:
vlees en gevogelte: jachtsaus – eekhoorntjesbroodsaus
veenbessensaus – roze pepersaus – Grand Marnier-saus
archiducsaus – portosaus – zigeunersaus – zoetzuresaus-Grand Veneur saus
VIS
NIEUW NIEUW
*CORDON BLEU VAN KABELJAUW FILET GEROOKTE ZALM FLANDRIENKAAS PESTO IN GEROOKT BRASVARKENSPEK
16;oo € /persoon
• Kabeljauwhaasje met juliennegroentjes € 12.00/pp.
• Zeebrugse tongfilet (6 stuks) met kardinaalsaus € 12.00/pp.
• scampi’s “De Jachthoorn” (grote 16/20 – 10 stuks) € 14.00/pp.
• rode zalmfilet met witte wijnsaus € 14.00/pp.
• vispannetje € 12.00/pp.
sausjes inbegrepen bij hoofdgerecht:
vis: kardinaalsaus – witte wijnsaus met verse groentjes
preisaus – garnaaltjessaus – mild pikante whiskysaus
saus van de week
sausen ook apart verkrijgbaar €1.20/pp.
GROENTEN EN FRUIT(klaar om op te warmen)
volgens marktaanbod maken wij een keuze uit:
erwtjes – wortelen – boontjes met spek – groenten gratin
wokgroenten – witloof – pure groentenmengeling
peertjes –  appeltjes met veenbessen € 3.85/pp.
wortelpuree – spinaziepuree € 2.33/pp.
bijpassende aardappelgerechten
• verse aardappelkroket €0.25/st.
• roomaardappelen gratin (dauphinois) € 2.75/pp.
• aardappelpuree €1.90/pp.
• verse frietjes € 2.00/kg.
• in diepvries: sparappels – nootjes – duchesse
SPECIALITEIT(lekkers voor een laag prijsje – vanaf 4 pers.)
• hutsepot met worst. rib. varkensgebraad. buikspek € 9.50/pp.
• ribbetjes (3 st.) met warme en koude sausjes
en 4 verse groentjes € 9.50/pp.
• 1/2 kip aan het spit met warme en koude sausjes
en 4 verse groentjes € 8.50/pp.
verse frietjes e 2.00/kg.
• warme beenhesp met warme en koude sausjes
en 4 verse groentjes € 10.90/pp.
aardappelgratin € 2.75/pp.
• NIEUW: PITTA-buffet: pittavlees – ovenbroodjes – sla
wortelen – looksaus – pikante saus € 6 95/pp.
Koude hoofdgerechten (vanaf 4 pers.)
Alle schotels exclusief gepresenteerd op spiegels. tegels. enz.
BREUGHELFESTIJN: € 9.75/pp.
#8211; gebakken Jachthoornstronk #8211; gebakken kip
#8211; hoofdvlees van het huis #8211; witte pens
#8211; pastei van ‘t huis #8211; vleesbrood
#8211; Jachthoorngebraad #8211; vleessalade
#8211; droge worst #8211; Baliebrugse lookworst – Baliebrugse lange
#8211; boerenham van ‘t huis #8211; smout. uienkonfituur. mosterd
#8211; 4 verse groentjes op aparte schotel + 4 koude sausjes #8211; koude aardappeltjes – witte en bruine broodjes
+ 3 soorten kaas – brugs broodje – coberger – mosterdkaas + €e 2.50/pp.
KOUD VLEES /VIS BUFFET: basis: € 13.90/pp.
#8211; gekruid hammetje #8211; Zuiderse meloen met parmaham
#8211; varkensgebraad / rosbief / vleessalade #8211; gebakken kalkoenfilet en gebakken kip
#8211; eitje gevuld met krab #8211; perzik gevuld met tonijn
#8211; 4 sausjes + 4 verse groentjes op aparte schotel #8211; koude aardappeltjes – witte en bruine broodjes
Extra’s:
+ tomaat met garnaaltjes € 4.85/pp.
+ gepocheerde zalm €3.50/pp.
+ gerookte zalm + heilbot € 3.85/pp.
+ gerookte forelfilet € 1.80/pp.
+tongrol met scampi €2.50/pp
KOUD VISBUFFET: € 18.90/pp.
#8211; eitje gevuld met krab #8211; perzik gevuld met tonijn
#8211; Noordzeegarnaaltjes met tomaat #8211; gerookte zalm
#8211; gerookte heilbot en forelfiletjes #8211; gepocheerde zalm
#8211; NIEUW! tongrolletje #8211; scampi
#8211; 4 sausjes #8211; 4 verse groentjes op aparte schotel
#8211; koude aardappeltjes – witte en bruine broodjes
CULINAIR BROODJESBUFFET (8 stuks pp. – vanaf 4 pers.) € 9.90/pp.
• Zacht multigranen broodje
(boerenham – mosterdvinaigrette – rauwkost)
•Rozijn noten broodje (franse brie en honing)
• Natuur suisse (kruidenkaas en tomaat)
•Volkoren suisse* (seizoens- of wildpaté – uienconfit)
•Tomato suisse* (gerookte zalm – kruidenkaas – sla)
• Natuur suisse* (mosterdkaas)
• Zacht puntbroodje (krab – rauwkost)
• Zacht puntbroodje (grijze garnaal en tomaat)
*Suisse is een zacht brood waar een smaa (spinazie tomaat ..) aan toegevoegd is
OOK LEKKER ALS RECEPTIEHAPJES we serveren 1/2 portie's /persoon 6 00  €/persoon
culinair broodjesbuffet culinair broodjesbuffet[/caption]
VERRASSINGSBROOD  (vanaf 4 pers.) of receptiebroodjes
Keuze uit mini-hoevepiccolo’s wit en bruin en/of mini-sandwiches
beleg naar keuze – gegarneerd op schotels €0.95/st.
beleg naar keuze -gegarneerd op shcotels met groenten 1.15€/st
beleg naar keuze 6 per persoon € 5.70/pp.
beleg naar keuze 6 per persoon met groenten €6.90 €/pp.
#8211; extra gerookte heilbot of gerookte zalm € 1.00/pp. #8211; gegarneerd met groentjes + ei tussen broodjes € 1.20/pp.
SPECIALITEIT REUZENBROODop lange plank (vanaf 4 pers.)
Italiaans stokbrood of ciabata met groentjes + beleg
/PERSOONgeschikt als hoofdgerecht of voor receptie
(verdeeld in stukjes van ±4 cm breed) € 7.95/pp.
NIEUW NIEUW NIEUW !!!!
DE JACHTHOORN'S CULINAIR BURGER BUFFET € 14.90/pp
Exclusief ontwikkeld in De Jachthoorn
5 soorten voorgebakken mini-burgertjes volgens eizoen
Entrecoteburger van het Wit-Blauw rund
Slavinkburger van het BRASVARKEN
Hertenburger
Eendenburger
Parelhoenburger
Kalkoenburger
Kippenburger
5 soorten mini-burger broodjes (wit.bruin maanzaad sesam volkoren tarwe)
4 sausjes :roze peper pikant zoete ui bearnaise
4 groentjes: slamix-tomaatschijfjes wortel rode ui
Parmesaanse kaas
Aan tafel bakt iedereen zijn burger naar keuze op de tafelgrillplaat
Kaasschotels
RACLETTE
PANNETJES RACLETTE VANAF 2 PERSONEN € 13.95/pp
300 gr Franse en Zwitserse raclette in sneetjes per persoon
vleesassortiment panctta gerookte ham filet d' ardenne Ardense salami
augurkjes uitjes gemengde sla krielaardappelen 1/2 stokbrood per persoon
KAAS SCHOTELS
Fijne kazen afgewerkt met vers fruit.
gedroogde vruchten. confituur en boter
#8211; Hoofdmaaltijd (±300 gr./pp. #8211; vanaf 3 personen) € 12.90/pp.
#8211; Dessert of hapje (±175 gr./pp. #8211; vanaf 4 personen) € 9.00/pp.
(vraag onze aparte kaasfolder) OF  BEKIJK HEM OP DE HOME PAGINA EN KLIK AAN
TAFELBEREIDINGEN (alle schotels mooi gegarneerd)
-FONDUE  (varkens-. runds-. kalkoenblokjes. worstje.
3 soorten gehaktballetjes met kaas. kip. gerookt spek) € 7.50/pp.
#8211; KINDER FONDUE € 3.75/pp.-  FONDUE  SPECIAL (vers vlees is gemarineerd) € 7.90/pp. #8211; GOURMET  (9 soorten vlees) €7.90/pp.
-KINDER GOURMETt € 4.00/pp.
#8211;  STEENGRILL (9 soorten vlees) € 8.90/pp. #8211; KINDER STEEN GRILL € 4.50/PP
LUXE WINTER GRILL:verkrijgbaar van november tot januari
€ 12.90/persoon
Varkenshaasje van het Brasvarken me spek Cote a l'os reepjes Kalfsnootjes
jonge hertenfilet parelhoenfilet eendenfilet gevuld Brasvarkencotelet
EXTRA'S:
#8211; verse groentjes buffet € 3.25/pp.3 wij maken een keuze volgens seizoen uit: salademix tomaatjes wortel/selder komkommer boontjes bloemkool brocoli radijs mix witte kool met ananas selder met rozijntjes #8230;
#8211; verse sausjes buffet € 1.00/pp. #8211; zigeuner-. archiduc of pepersaus € 1.20/pp.
#8211; aardappelen om mee te bakken € 1.00/pp. #8211; aardappelgratin €2.75/pp.
#8211; pannekoekendeeg (vanaf 4 pers.) € 1.00/pp. #8211; extra gehaktballetjes. spek. kaas. kip… € 12 euro/kg.
SPECIALITEIT WOK
IEDEREEN AAN TAFEL NIEMAND IN DE KEUKEN
Voorgerecht: scampi’s met groentjes + broodjes
Hoofdgerecht: 5 verschillende soorten runds. kip.
varken. kalkoen met voor iedere soort verschillende
soorten rijst of pasta’s. stoofgroentjes en sausjes
Dessert: vanilleijs + extra rode vruchtensaus
(+ blad met begeleidende informatie – Alles inbegrepen voor bereiding) € 14.90/pp.
ook verhuur elektrische wok € 6.00/stel
waarborg € 50/stuk

TEPPAN YAKI
Sensatie op uw tafel! Allen aan tafel. niemand in de keuken!
Baliebrugs tafelen op Japanse wijze. zonder vetstof grillen op de grillplaat
Coquilles – rode zalm – scampi’s
Yaki Tori kip (op een stokje) – Yaki Tori varken (op een stokje)
Teppan Yaki worstje kaas – Teppan Yaki worstje gekruid
Eendenfilet Teppan Yaki – Varkenshaasje Teppan Yaki – Teppan Yaki broodjes
Teppan Yaki dipsausjes – Teppan Yaki groentjes – Teppan Yaki patati
15.90 euro/pp. all-inn (vanaf 4 pers.) houten vorkjes inbegrepen
kinderportie: 8.00 euro/pp.
Verhuur Teppan Yaki grillplaat: 6 euro/stuk (1 toestel tot 6 personen)
teppan yaki visschotel teppan yaki visschotel[/caption]
Vlees en vis Teppan Yaki

Vlees en vis Teppan Yaki

NIEUW !!!!

TEPPAN YAKI DE LUXE /

COQUILLES, ZALM, SCAMPI’S

LAMSKROONTJE,EENDENFILET,PARELHOENFILET,

RUNDSFILET MIGNON,BRASVARKENMEDAILLON MET SPEK

GROENTEN TAARTJES OM OP DE PLAAT TE BAKKEN

GEKRUIDE KRIELAARDAPPEL

TEPPAN YAKI BROODJES MET KRUIDENBOTER

3 WARME  SAUSJES ,ARCHIDUC SAUS ,ROZE PEPER SAUS,WITTE WIJN SAUS

17.90 €/persoon all- inn vanaf 4 personen

TeppanYakiDelux

 

DESSERT :
*Assortiment van 5 mini gebakjes €5.00/pp
Panna cotta 1.49€/stuk
• chocolademousse € 1.49/st.
• tiramisu € 1.49/st.
• chocolade moulleux € 1.90/st.
Wijnen
Wij bieden u graag een assortiment geselecteerde
wijnen aan: TOPKWALITEIT
• aperitief “’t Slagerke” – 6 soorten € 8.98/st.
• bordeaux rood en wit (Merlot en Chardonnay) € 6.98/st.
• Porto Montana. wit en rood € 8.50/st.
GESCHENK PAKKETJES
• Baliebrugse confituur Kadopakketjes (volgens uw keuze vanaf 3 potjes voor 12 euro)
• Verrassingsmanden (volgens uw keuze vanaf 25 euro) vanaf
vleeswaren. kaas. wijn. conserven. enz… € 25
Ouderwetse boerenhesp (vanaf 45 euro) vanaf
feestelijk verpakt; ideaal voor vaderdag. moederdag. € 40-50
trouwverjaardag. jubileum. op pensioen. nieuwjaar…
ham ham[/caption]
thuisleveringen (indien mogelijk volgens aanvraag)
• minder dan 10 km (heen en terug) € 5.00
• meer dan 10 km (heen en terug tot max. 20 km) € 10.00
• meer dan 20 km € 0.60/km.
• warm leveren forfait € 30.00 
. warm afhalen forfait €15.00
verhuringen
• fonduestel. steengrill (olie niet inbegrepen) € 3.00/st.
• elektrisch fonduestel – grillplaat – gourmet € 6.00/st.
• gourmetstel pasta (pasta niet inbegrepen ) € 1.00/pp.
• wok elektrische – teppan yaki grill € 6.00/st.
•Bain-Marie met pasta in € 5.00/st.
• mes – lepel – vork € 0.12/st.
• plat bord – diep bord € 0.25/st.
• koffietas + bord + koffielepel € 0.25/set
• longdrinkglas – wijnglas €0.20/st.
• afwassen door ons €0.12/st.